Belépés

Biorezonancia

Teljes Test Tisztítás - T.T.T.

TOTAL BODY CLEANS 
Teljes Test Tisztítás - T.T.T.

Egyedülálló készítmény a szervezet egészének méregtelenítésére

100 SZÁZALÉKBAN ORGANIKUS GYÓGYNÖVÉNYEKBŐL ÖSSZEÁLLÍTOTT
14 NAPOS TISZTÍTÓ-MÉREGTELENÍTŐ KÚRA

Az élet fenntartásához szükséges anyagcsere-folyamatok során testünkben folyamatosan keletkeznek bomlástermékek. Az állandó feszültség (stressz), a mozgás hiánya, az egyoldalú táplálkozás, a túlzott fehérje-, szénhidrát-, vagy telített zsírok fogyasztása, a nem megfelelő minőségű és kombinációjú táplálékok, a színezőanyagok, aromák bevitele a szervezetet tovább terheli. Ezen anyagok közömbösítése, raktározása, kiválasztása elsősorban a májra, a vesére és a vastagbélre hárul. Az így lekötött energia az immunrendszerünket gyengíti. Ha a közömbösítés, tárolás és kiürítés folyamata lassú, illetve nem megfelelő, akkor ez komoly betegség kialakulásához vezethet, amely orvosi beavatkozást igényelhet. A salakosodás mértéke, a kiválasztó szervek és az immunrendszer állapota között szoros kapcsolat áll fenn. Sok betegség kialakulása és a szervezet salakanyag-tartalma között egyértelmű összefüggés van. Ezek az okok szükségessé teszik, hogy évszakváltásonként, de legalább évente egyszer végezzünk Teljes Test Tisztítást (TTT). disz-komfort érzet és bizonyos betegségek (rosszindulatú folyamatok, állapotok, ekcéma, köszvény reuma, pikkelysömör) esetén feltétlenül javas lt a gyógyulási folyamat segítése a méregtelenítés révén is. A TTT program speciális összetételű étrend-kiegészítőivel a komplex testtisztítást, az immunrendszer erősítését lehet elérni, miközben tisztul a vér, a szervezetből a paraziták távoznak, és antibakteriális, húgyúti védelmet is nyerünk.
A kúra ideje alatt javasolt az állati fehérjében szegény étrend, a napi bő folyadékbevitel (2-3 liter tisztított víz), valamint lehetőség szerint a csökkentett dohányzás, kávé- és alkoholfogyasztás.

Teljes Test Tisztító program elemei: 
 • Nyirokrendszer-aktiváló
 • Vértisztító
 • Máj-méregtelenítő 
 • Húgyúti tisztító
 • Béltisztító
 • Parazitahajtó
A T T T elemei szükség szerint önállóan is fogyaszthatók. Kivételt képez a parazita-ellenes szer, amely csak a béltisztítóval együtt alkalmazható!

 • 1. LYM-1 - Nyirokrendszer-aktiváló:
A nyirokrendszer az érrendszerhez hasonlóan szervezetünk minden részében fellelhető, a legfontosabb védelmi rendszerünk. Feladata, hogy megakadályozza a méreganyagok érhálózatba jutását, és ezáltal a szet-vezet sejtjeihez, szöveteihez való kerülését. A nyirokcsomók felfogják és kiszűrik a méreganyagokat. A készíunény szedése javasolt megelőző célzattal, vagy ha a nyirokcsomók duzzadtak, ha gyakran kapunk el fertőző betegségeket, illetve rosszindulatú folyamatok, betegségek esetén. A nyirokrendszer-aktiváló a természetben is előíorduló, ételként és teaként is fogyasztható növényi őrleményeket tartalmaz, amelyek kimondottan jó hatásúak a nyirokrendszerre, annak tevékenységét fokozzák, erősítik.
Összetevők: Orvosi ziliz, Keskenylevelű kasvirág, Nőszirom, Ír moha, Hetem-poliszaharidok, Szegfűszeg, Feketebors-kivonat.

 • 2. LVR-C - Májtisztító, erősítő:
Májunk végzi szervezetünkben a legösszetettebb munkát. Mindennel, ami csak a szervezetbe kerül, dolga akad. Az epével együttműködve a táplálék lebontásában vesz részt. Kiemelkedő a szerepe a szénhidrát- és zsíranyagcserében. Legfontosabb méregtelenítő és kiválasztó szemünk.
Megtisztítja a vért a mérgező anyagoktól (pl. nikotin, alkohol, növényvédő szer, kipufogógáz alkotói, stb.), és itt történik számos gyógyszer kiválasztása és lebontása is. Munkájának segítése egészségünk és jó közérzetünk alapja. A készítmény kimondottan javasolt magas koleszterinszint, zsírban gazdag táplálkozás, túlzott alkoholfogyasztás, hosszan tartó gryógyszeres kezelés esetén. Alkalmas a máj erősítésére, védelmére és regenerálására.
Összetevők: Cékla, Pongyolapitypang gyökér, Máriatövis, Oregoni szőlőgyökér, Ideggyökér, Fodros lórom gryökér, Szent benge, Gyömbér gyökér, Feketebors-kivonat.

 • 3. BL-PUR 2 - Vértisztító
A vér az érhálózatban keringve a szervezet minden területével és minden szervével kapcsolatban áll. Szállítja az oxigént, a széndioxidot és a gyomor-, bélrendszerben felszívódott anyagokat, valamint az anyagcsere-folyamatok köztes- és végtermékeit. A nem megfelelően működő bélrendszerből a salakanyagok nagyobb mennyiségben kerülnek a vérbe és ezáltal többek között bőrpírt, csalánkiütést, ekcémát okozhatnak - ezért is célszerű a vértisztítás. Javasolt a méregtelenítő terápia részeként, valamint önállóan is (napi 3x2 kapszula).
Összetevők: Közönséges bojtorján gyökér, Keskenylevelű karvirág gyökér, Orvosi zsálya, Igazi édesgyökér, Feketebors-kivonat.

 • 4. UTI - Húgyúti tisztító
A vese elsődleges feladata a vér megszűrése és a vizelet termelése. A fehérjelebontás során keletkezett mérgeket és egyéb salakanyagokat a vese a vizelettel kiüríti. A vizelethen és a húgyutakban szívesen telepednek meg gombák és baktériumok, lehetőséget adva ezzel a fertőzéseknek, hüvelyi gombás-, bakteriális folyásoknak. A húgyúti tisztító gyógynövény összetevőinek köszönhetően szabályozza a vizelet savasságát, gátolja a baktériumok megtapadását a húgyúti szervekben, így csökkentve a fertőzésveszélyt (Önállóan szedve: napi 3x2 kapszula).
Összetevők: Áfonya, Keskenylevelű karvirág gyökéi; Orvosi medveszőlő, Mezei zsurló, Kurkuma gyökér készítmény, Feketebors-kivonat.

 • 5. BWL-3 - Béltisztító
Nem megfelelő táplálkozási szokásaink miatt leginkább igénybé vett szervünk a vastagbelünk. A tápanyag lebontása, mozgatása és az értéktelen salakanyagok eltávolítása a bélrendszerünkre hárul. A rendszeres és elégséges székletürítés mellett is javasolt az időnkénti fokozott béltisztítás. A készítmény lágyítja a székletet, csökkenti a felfúvódást. Székrekedés, bélfertőzés, rostszegény táplálkozás esetén kimondottan javasolt. Szedése intenzív székletürítést eredményez. Szükség szerint az adag káros következmények nélkül emelhető vagy csökkenthető - a kívánt hatás elérésének függvényében.
Összetevők: Szent benge, Varjútövis, Kolloid Alumínium-szilikát, Lenmag, Sárga tárnics, Szenna magtok, Szilfa, Borsmenta, Feketebors-kivonat.

 • 6. PARASINE - Parazita ellenes szer
Sokunk szervezetében - anélkül, hogy tudnánk róla legalább egy parazita valamilyen formában jelen van. A nem megfelelően tisztított ivóvíz fogyasztása, vagy nem ellenőrzött állati fehérje fo~ryasztása és a higiéniai szabályok be nem tartása mind parazita-fertőzés forrása lehet. Ezek a paraziták a szervezetben bárhol megtelepedhetnek, és komoly veszélyt jelenthetnek az egészségünkre. A PARASINE olyan gyógynövény-kombináció, amely hatékonyan megtisztítja a szervezetet a különféle férgektől, parazitáktól. Hatásos béltisztító szer is. Kombináció: vértisztító és PARASINE, valamint béltisztító együtt szedése.
Szedése csak a béltisztítóval (BWL-3) együtt ajánlott! Összetevők: Fehérüröm, Szenna magtok, Fekete dicí, Sütőtök mag, Szent benge, Hánytatófa kéreg, Kerti izsóp, Kakukkfű, Rebarbara, Féregűző fű, Fokhagymakivonat, Szegfűszeg, Cinaüröm, Feketebors-kivonat.

A kúra megkezdése előtt konzultáljon szakemberrel!