Belépés

Biorezonancia

Noni - Freeze dried

NONI KAPSZULA
Hawiian Noni
Morinda Citrifolia

Ajánlott alkalmazási terület:

o Hatékony szer a vérnyomás szabályozására, mert scopoletint tartalmaz, amely csökkenti a magas vérnyomást, de nem okoz kórosan alacsonyat.
o Cukoranyagcsere rendellenesség esetén is használható, csökkenti a magas vércukorszintet.
o Növeli a szervezet szerotonin és melatonin-szintjét, szabályozva az ember alvásciklusát, hőmérsékletét és hangulatát.
o Enyhíti a menstruációs görcsöket.
o Enyhíti a prosztata megnagyobbodásából adódó éjszakai vizelési ingert.
o Csökkenti a gyulladásos folyamatokat. o Jótékony hatású asztma esetén.
o Kimondottan jó izületi gyulladásoknál.
o Erősíti az immunrendszert, elősegíti az un. T (ölő) sejtek termelődését az immunrendszerben.
o Hatásosnak bizonyult különböző káros baktériumokkal szemben.
o Hatékony fájdalomcsillapító és nem okoz függőséget. 
o Tumoros betegségekben szenvedők kiegészítő terápiája.
o Javítja a közérzetet, a hangulatot.

A Noni növény szubtropikus örökzöld cserjeféle, magassága elérheti a 10 métert is. A noni gyümölcse gömbölyű, sárgás-fehér színű, éretten kissé áttetsző, szaga a rothadó sajtéhoz hasonló. Egész éven át terem, így a Noni gyógyító képessége egész éven át az emberek rendelkezésére áll. A Hawaii szigeteken, a néni gyógyászatban használt tizenkét legáltalánosabb gyógynövény közül az egyik leginkább ismert gyógynövény a NONI. A tradicionális hawaii gyógyítók a növény minden részét használták: a levelét, gyökerét, kérgét, magját, virágát és a gyümölcsét. A Noni gyümölcse széles körben használt és legnagyobb becsben tartott része a növénynek. A régi időkben a Noni gyümölcs levéből készült italt használták a legkülönfélébb egészségügyi gondokra: fájdalom csillapítására, gyulladásoknál, égéseknél, gyomorproblémáknál, láznál, légzőszervi megbetegedéseknél.
Hogyan gyógyíthat egyfajta növény ilyen sokféle módon?
Tudományos kísérletek kimutatták, hogy a Noni gyümölcs összetevői serkentik a természetes immunreakciót, segítik a vér tisztulását, szabályozzák a sejtek működését, regenerálják a károsodott sejteket és gátolják a daganatok növekedését.
Több száz orvos klinikai tapasztalatai és több évtizedes kutatómunkája alapján mára egyértelművé vált, hogy a Noni az egyik legsokoldalúbban használható gyógynövény, amit a természet valaha is az ember kezébe adott.
A Noniban lévő gyógyerejű növényi tápanyagokban található adaptogének segítenek abban, hogy a normálistól eltérően működő sejtek(rosszindulatú folyamatoknál) újra megfelelően működjenek. A Noni gyümölcsben található damanacanthal jó irányba befolyásolhatja a rosszindulatú folyamatok néhány fajtáját. A gének szintjén lassíthatja a káros sejtosztódást, visszaállíthatja a sejteket a normális állapotba.
A Noni együtt szedhető más gyógy-készítményekkel, gyógyszerekkel. Azok káros mellékhatását sok esetben csökkentheti. A kapszulázott Noni mindazokat a hatóanyagokat tartalmazza tiszta és sértetlen formában, amelyek a gyümölcsben is megtalálhatók.
Várandósok és kismamák is fogyaszthatják!