Belépés

Biorezonancia

Amit tudni érdemes a lúgos vízről…

Japánban 1960 óta a lúgos illetve savas vizes terápia elismert úgy belső (lúgos víz), mint külső (savas víz) használatra, és jelenleg is mint értékes gyógy terápiát, alkalmazzák az ország legnagyobb kórházaiban.
A lúgos vizet alkalmazó terápia minden típusával csodálatos eredményeket értek el. Kezdetben a lúgos víz csak kórházi terápiaként volt hozzáférhető. A kórházi páciensek azt kérték, hogy folytathassák otthonaikban is a kezelést, mivel a víz gyógyhatásáról nem akartak lemondani. A gyártó cég felismerte a piac hatalmas lehetőségét és házi használatra szánt, de még mindig orvosi műszer minőségben elkészített gépeket kezdett gyártani, így lehetővé téve a lúgos víz otthoni előállítását. Az elvárásokat túlszárnyalva, a lúgos vizet
készítő berendezést hasonló áron lehetett a piacra dobni, mint a lakásokban használt más, komolyabb víztisztítókat.

A Lúgos víz, egy berendezés által előállított víz, amely a normál csapvizet, a szervezetet támogató lúgos és antioxidáns, egészséges vízzé alakítja át. A berendezés a tiszta ásványi vizet különválasztja a szervezetre ártalmas savas víztől úgy, hogy a szervezet számára fontos ásványi anyagok a vízben maradnak, de a szennyeződések, klór, hormonok és egyéb nem kívánatos anyagok kiszűrésre kerülnek.

A Lúgos víz haszna sokoldalú:
• a súlyveszteséget egészséges módon valósítja meg, ezért Önnek nem kell koncentrálnia arra, hogy mit eszik, csak arra, hogy a Lúgos vizet igya,
• növeli a szervezet immunitását a fertőzésekkel szemben,
• növeli a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.

Segíti szervezetünket a betegségek leküzdésében, és a tünetek enyhítésében, például az alábbi esetekben:
• Izületi gyulladás
• Cukorbetegség
• Magas vérnyomás
• Izületi fájdalmak
• Fejfájások
• Dülmirigy problémák
• Hevülések

A vér lúgosságát 7,35 és 7,45 pH érték között kell tartani az egészséges test érdekében. Ezen kívüli tartományban beteg a testünk.

Ha a következő betegségektől szenvedünk:
• Magas vérnyomás
• Emésztési zavarok
• Túlsúly
• Bőrbetegség
• Székrekedés
• Cukorbetegség
• Száraz bőr és haj
• Csontritkulás
• Fejfájás

Amikor a test savassága megnő, a vérben szállított oxigén szintje lecsökken, és emiatt a vér nehéz helyzetbe kerül. Az egyensúly létrehozása érdekében a test kezdi kivonni a kalciumot a csontokból, ezzel semlegesítve a savas folyadékot. Ez kalciumhiányhoz és csontritkuláshoz vezet az összes idetartozó egészségügyi problémával együtt, beleértve a túlsúlyt is. A savas eledeleink tökéletes talajt képeznek a betegségek kialakulásához!
A belső szervek megmentése érdekében tett hatalmas erőfeszítésében, a test zsíros sejteket alakít ki, ahová elraktározhatja a savtúltengést. Ezek a zsírsejtek illetve az elraktározott cellulitisz a szervektől távol tartják a savat. A legtöbbször, miután a test helyrehozta lúgos állapotát, a zsírsejtek illetve a cellulitisz is eltávozik, kiürül a szervezetből. Ha ugyanis nem áll vissza a természetes lúgos állapot, hiába diétázunk és sportolunk, vissza fogunk hízni.

Amikor a savszint ennél a 7,35-ös pH értéknél alacsonyabbra csökken, azaz a vérünk ennél a határértéknél savasabbá válik, nagyon megterhelően hat testünkre. Különböző tünetek jelennek meg, melyek a testben keletkező betegségek létrejöttét jelzik.
Majdnem az összes ismert betegség forrása ez az egyensúlytalan állapot. A vér pH értékének a fenntartásához a test minden lehetséges dolgot megtesz, ami magába foglalja a test különböző részeitől gyakran alapvető fontosságú elemek elvonását is. A múltban a diéta, az étrend gyökeres megváltoztatása volt ennek az egyensúlytalan állapotnak a kezelése, amelyet valószínűleg sokunk nem volt hajlandó véghezvinni. Ez jelentős mennyiségű testmozgással is párosult. A diéta és a testmozgás csökkenésével a testsúly ismét visszaállt, tehát az eredmény sem volt tartós. 
Most a vizet megváltoztatva, megváltoztathatjuk az életünket is. 
Ha változtatunk a vizünkön, változtatunk az életünkön! 
A felgyülemlett savak semlegesítésére létezik egy egyszerű megoldás, ami a Lúgos víz fogyasztását jelenti!

A LÚGOS víz lúgosítja, hidratálja és antioxidánsokkal látja el a testet. A Lúgos víz ízletes, és olyan egészséges víz, amely nem tartalmaz veszélyes vegyi anyagokat, szennyeződéseket és baktériumokat.

Csak a Lúgos vízzel milyen problémákat lehet megoldani?

A Lúgos víz fogyasztása közben a vér pH értéke stabilizálódik. A test normál működéshez, a vér pH értékét egy bizonyos szinten kell tartani. Ezzel egyidejűleg visszaáll a testfolyadék lúgos állapota is.

• A betegségek és az egészségügyi problémák lúgos környezetben nem tudnak fennmaradni.
• A test nem kell, hogy megfossza a csontokat a kalciumtól. A csontritkulás megáll, mivel a testnek nem kell a lúgos állapot fenntartása érdekében a csontokban található kalcium tartalékaihoz nyúlnia.
• A testnek nincs szüksége zsiradékok előállítására annak érdekében, hogy megvédje magát a savaktól, és ezekben a felhalmozott zsiradékokban tárolja őket. A meglevő zsírpárnáink lassan eltűnnek.
A növényvédő szerek, rovarirtók, savas élelmiszerek és italok, a stressz és a levegőből belélegzett szennyeződések hozzájárulnak a savasság létrejöttéhez. A szervezet ilyen mértékű savasságnak gyakran nem tud magától ellenállni, így segítségre van szüksége. Amikor a test a Lúgos víz fogyasztása által visszaállítja a lúgos állapotát, akkor jelentős változás észlelhető egészségünkben.

Hogyan jön létre a lúgos víz?

A Lúgos víz egy ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre. Az elektrolízis egy folyamat, amelyen keresztül a víz savas és lúgos vízre bomlik le. Az ivásra szánt Lúgos víznek a pH értéke 8,5 és 9,5 között változtatható.Ez az igazán ideális, ivásra ajánlott víz!
A fém szabadgyökök hatására oxidálódik, rozsdásodik. Ugyanez a folyamat játszódik le akkor is, amikor a szabadgyökök hatására a szervek és a test megöregszenek. A Lúgos víz egy erős antioxidáns, mely a testben levő szabadgyököket semlegesíti. 
A Lúgos víz sokkal gyorsabban szállítja a vitaminokat, ásványokat és a tápanyagot, mint a csapvíz. A Lúgos víz a test olyan részeit is eléri, amit a normál víz nem tud elérni. A Lúgos víz szuper hidratáló hatású, mivel ez a víz sokkal gyorsabban és hatékonyabban szívódik fel, mint a normál víz. Ennek az az oka, hogy a Lúgos víz molekulái 5-7 molekulájú csoportokat (ún. klasztereket) képeznek, mialatt a normál víz 20-50 molekulájú csoportokat képez. Ezeknek az apró molekuláris csoportoknak köszönhetően a Lúgos víz fogyasztása egy intenzív hidratálással párosul, mivel ez az apró molekulaszerkezet áthatol a megvastagodott sejtmembránon is, és mindenhová eljut a testben. Ez a víz több tápanyagot old fel, mint bármely más folyadék, elszállítva az ásványi anyagokat és a tápláló elemeket a test minden részébe.
Összefoglalva, a Lúgos víz, a test olyan részeit is érinti, ahová a normál víz nem tud eljutni és képes arra is, hogy sokkal könnyebben és gyorsabban elszállítsa a tápláló elemeket.

 

Mit tesz a Lúgos víz?
A Lúgos víz semlegesíti a szabadgyököket, hidratálja a testet!
A Lúgos víz megtisztítja a vastagbelet és felszámolja a betegségek forrását.

 

Minden egyén kb. 2 kilogramm toxikus bélsárral rendelkezik, amit állandóan magánál tart a vastagbelében. A bélsárban lévő mérgeket napokon, heteken, hónapokon és éveken keresztül hordozzuk. A vastagbél falához tapadó lerakodást, a bélsárt, az általunk fogyasztott állati fehérjék, (hús, sajtok és tejtermékek), alkohol, feldolgozott termékek, telített zsírok, gyógyszerek, mesterséges adalékok és vegyi anyagok hozzák létre. Ha a test ezt a lerakodást nem képes eltávolítani, továbbra is növekszik és meggátolja a tápláló elemek felszívódását, így az általunk elfogyasztott élelem kárba vész. Emiatt többet kell együnk ahhoz, hogy a jóllakottság érzését érezzük.

A Lúgos víz kitisztítja a vastagbelet!

Amikor a Lúgos vizet fogyasztjuk, az kitisztítja és kiüríti a vastagbélben létrejött lerakódást. Ez a legkíméletesebb és leghatékonyabb béltisztítási módszer! Ahogy orvosi körökben is ismert, a szennyezett vastagbél rendkívül sokféle betegség és egészségügyi probléma forrása.  A bőrproblémák, a hányinger, az ízületi fájdalmak, a nehézlégzés, a székrekedés, a fáradtság és az energia hiánya, csupán egy pár kellemetlen tünet, amit a vastagbél kitisztításával meg lehet oldani.
A Lúgos vízgyártó berendezés elektrolízis által a lúgos és a savas vizet különválasztja.

Erősen Lúgos Víz – pH 11,5 vagy ennél több
Figyelem!Ez nem ivóvíz!
Az Erősen Lúgos víz erős tisztító hatása által a napi higiéniát tartja fenn, helyettesíthet vele több háztartási kemikáliát is.
Az Erősen Lúgos vizet a következőkre használja:

• ÉLELEM TISZTÍTÁSÁRA - egyszerűen csak áztassa Erős Lúgos vízbe az evésre, főzésre szánt zöldséget, gyümölcsöt, és a víz kíméletesen megtisztítja a felületén található növényvédő szer és rovarirtó szer maradványaitól, amit a normál csapvíz nem képes eltávolítani, ezért jelenleg ezt megesszük.

• TAKARÍTÁS - konyhagépek, edények, edénytartók tisztítása, általános konyhatisztítás, beleértve a konyhaasztalt és a csempét is.

• PECSÉTEK ELTÁVOLÍTÁSA - a nagyon nagy elnyelő erő kávé, olaj és bármilyen más zsiradékfoltot gyorsan kitisztít. Hasznos a WC kagylón és a fürdőszoba csempén levő pecsétek, vízkő eltávolítására is. Bizonyos szennyeződések esetében a savas szépség víz vagy az erősen savas víz használata javasolt.

• MOSOGATÁS - az edények elmosásához kevesebb mosószert kell használni.
• Csökken az öblítéshez szükséges vízmennyiség, kb. egy negyedére, ha Erős Lúgos vízzel öblíti az edényeket.

• KÍMÉLETESSÉG - a környezetre és az Ön kezére egyáltalán nem ártalmas, mivel víz.
Az iható Lúgos Víz – pH 8,5 – 9,5 
Ez ivóvíz!

A vizet a következőkre lehet használni:
• EGÉSZSÉG - ha ezt a vizet használja, a test savas tendenciája fokozatosan egy lúgos irányába mozdul el.
A test savasságának fokozatos enyhén lúgos irányba való elmozdításához naponta legalább 2 litert fogyasszon. (Ez több is lehet, átlagosan testsúly kilogrammonként 0,3 – 0,5 dl. Ez egy 80 kg-os emberesetén 2.4 – 4-0 liter Lúgos vizet jelent naponta.) Így a kalciumszint az optimális érték felé fog tartani.
Ez csökkenti az ingerlékenységet és általánosan feljavítja a felnőttek, illetve a gyermekek egészségi állapotát. Gyermekek részére 2 éves kortól adható, az alatt szükségtelen, mivel az első években szervezetük még a kezdeti, természetes lúgos állapotban van.

További alkalmazások:
• LASSÍTJA AZ ÖREGEDÉST - a víz lecsökkenti a szabadgyököket, amik az oxidációt és a korai öregedést okozzák. 
Többek között stabilizálja a test hőmérsékletét is, de stabilizálja a vérnyomás, vércukor és koleszterin értékeit is.
• FŐZÉS - tisztítsák meg a zöldségeket és a halat Lúgos vízzel. Megváltoztatja a brokkoli, hagyma és káposzta kellemetlen szagát. Ha Lúgos vízben főzi meg ezeket, kevesebb fűszert és sót kell használnia, és sokkal kellemesebb íz lesz a végeredmény.
• RIZS - használja a Lúgos vizet a rizs megmosására és főzésére. Az eredmény egy jóízű, egészségesebb rizs lesz.
• KÁVÉ ÉS TEA - nagyon meg lesz lepődve az illat és az íz megjavulásától. A Lúgos víz kimagasló tulajdonságai miatt kevesebb kávét és teát kell használni ugyanannak az íznek az elnyeréséhez.
• LEVESEK ÉS ÉTELEK - a Lúgos vízzel főzött étel jobb ízűvé válik. A víz hasznos azok számára, akik kevés sót igényelnek.
• NÖVÉNYEK - A Lúgos víz meghosszabbítja a növények és a vágott virágok életét. A 9,0 pH értékű Lúgos víz, ugyanakkor képes helyreállítani a beteg növények egészségét is. Stimulálja a csirázást is és javítja a magok fejlődését.
• ÁLLATOK - az állatok egészsége nagymértékben javulni fog. A test, az ürülék és a vizelet rossz szaga is csökkeni fog.
• A VASTAGBÉL KITISZTÍTÁSA - testhőmérsékletűre melegítse fel a vizet és használja a vastagbél kitisztítására.

Savas (SZÉPSÉG) Víz – pH 5,5
Ez nem ivóvíz!

A savas víz az összehúzó tulajdonságairól ismert. A következőkre használhatjuk a savas vizet:

• AZ ARC LEMOSÁSÁRA - a savas víz összehúzó tulajdonságai által, serkenti és erősíti az arcbőrt, rugalmasabbá teszi azt. Mossa meg vele az arcát és várjon, hogy száradjon meg. A víz nagyon jó üdítő hatású.

• A HAJ ÁPOLÁSÁRA - hajmosás után balzsam helyett ezt a vizet használja. Jobb csillogást biztosít és javítja a haj kifésülhetőségét.

• FÜRDŐVÍZNEK - fürdővízbe adagoljon savas vizet, nagyon jót fog tenni bőrének. A savas vízzel való tisztálkodás kényelem és örömérzés forrása. Bőre meghálálja a savas vizet, friss és rugalmas lesz tőle.

• AZ ÁLLATOK TISZTÍTÁSÁRA - spriccelje be a háziállatokat ezzel a vízzel, utána kefélje le, és egy gyönyörű puha és csillogó bunda lesz ennek az eredménye.

• A BAB MEGFŐZESÉRE - a babszemek nagyon jól és nagyon hamar megfőzhetőek. Energiát és vizet takarít meg, valamint kellemesebb íz hatást ér el.

• A PÉCSETEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA - a pecsétek és zsírfoltok eltávolítására. Hagyja azokat 1-2 óráig ázni.
Bizonyos makacs szennyeződésekre inkább az Erős Lúgos víz javasolt.

• TAKARÍTÁSRA - a szennyeződést maradványok nélkül távolítja el a parkettáról és csempékről.

Erősen Savas Víz – pH 2,5 vagy kisebb
Ez a víz nem iható!

• TISZTÍTÁSRA ÉS FERTŐTLENÍTÉSRE - kések, konyhai eszközök, darálógépek, konyhai kéztörlők, kötények stb. fertőtlenítése. A konyhában mindent tisztít és fertőtlenít. Egy teljesebb fertőtlenítő hatás érdekében javasolt, hogy mielőtt Erős savas vizet használnánk, először egy Erős Lúgos vízzel mossuk meg a felület. Magas savassága miatt a fémeket egy száraz törülközővel kell szárazra törölni.
• Higiénia: Fertőtleníti a kezet, a fogkefét, vagy használja fogmosásra is a vizet.
• Tartson a fürdőben egy Erős savas vizet tartalmazó permetező üveget.
Az erős savas víz 2002-ben élelmiszer fertőtlenítőként lett elismerve az
Amerikai Egyesült Államokban.
• Korpás fejbőr, lábgomba, ekcéma, egyéb bőrbetegségek hatékony külső kezelésére
• Pattanásos bőrre alkalmazva kiváló

A csapvíz és a palackozott víz öregedést okoz! 
A szabadgyökök instabil oxigén atomok, amelyeknek további elektronokra van szükségük a stabilitásuk érdekében. Amikor a test ki van téve a szabadgyököknek, az leromlik ugyanúgy, mint ahogy a vas elrozsdásodik, amikor ki van téve az oxigén korróziós hatásának.

AZ ANTI-OXIDÁNSOK SEMLEGESÍTIK A SZABAD GYÖKÖKET!
Első rangú antioxidáns forrás a Lúgos víz, amit megiszunk. Az antioxidánsok extra-elektronokban bőséges atomok. Ezek miatt az extra elektronok miatt a Lúgos vízben természetes módon, adalékok hozzáadása nélkül található antioxidánsok képesek semlegesíteni a testben levő szabadgyököket és megállítani a sejtrombolást. (A szabadgyökök nagyon sok ráktípusnak és sok betegségnek egyik fő okozói).

BIZONYOS ANTIOXIDÁNSOK HATÉKONYABBAK, MINT MÁSOK!
Egy erős antioxidáns negatív ORP értékkel rendelkezik. Az ORP (az oxidáció redukciós, azaz oxidáció csökkentési potenciál) egy speciális mérési módszerrel mérhető érték, amellyel meg lehet állapítani egy adott anyagról, hogy mennyire csökkenti más anyagok oxidációját.

Az ORP érték mérése kézi műszerrel viszonylag egyszerű.
- A levegő ORP értéke: + 300-tól + 400-ig (A pozitív ORP azt jelenti, hogy az adott anyag erős oxidáns, azaz szabadgyökökkel telített)
- Csapvíz ORP: +250-töl + 400-ig
- Szódavíz ORP: + 400
- Cukrozott üdítő ORP: + 500
- palackozott víz ORP: +200
- nagyon friss narancslé: - 150 (Ez már antioxidáns ORP érték, mivel negatív)
- A Lúgos víz ORP értéke eléri a -600 - -800-at!!!
Egyetlen víz sem képes ezt az antioxidáns teljesítményt megvalósítani. A Lúgos víz a legerősebb antioxidáns, mely a sejtek rombolásának a kockázatát, a rombolás mértékét tudja lecsökkenteni, azt a rombolást, amely rákot, Parkinson kórt, skizofréniát, Alzheimer kórt, ízületi gyulladást, magas vérnyomást, cukorbetegséget, és még számtalan egyéb ismert betegséget okoz.
A Lúgosító berendezés a legmodernebb beépített öntisztító rendszerrel rendelkezik, ezenkívül kiegészítő tisztító szűrővel is.

Lúgos víz — a legmagasabb minőségi szintű ionizált lúgos víz.
A „Lúgos" szó jelentése „vissza az eredethez”, de az általános értelmezés szerint újjáéledést" vagy „újjáépítést" is jelent.

Technikai adatok
Feszültség : AC-110V / AC-220V. 
Elektrolízis kamra területe: 450 cm2 
Fogyasztás: 100-200W 
Szűrő kapacitás: 12.000 Liter 
Méretek: (cm) 31.5 (Ma) x 27.5 (Szé) x 14 (Mé) 
Tömeg: 3.5 kg

A Lúgos víz fogyasztása
Gyors és tartós eredmények elérése érdekében a következőket ajánljuk:
• Az első 2 hétben minimum 2 liter/nap mennyiségű 8,5 pH értékű Lúgos vizet kell elfogyasztani.
• A következő két hétben 2 liter/nap 9,0 pH értékű Lúgos vizet kell elfogyasztani.
• Ezután 2 liter/nap 9,5 pH értékű Lúgos víz elfogyasztásával kell folytatnunk.
• Az első hónapban tilos a savas italok (szénsavas üdítők, ízesített vizek) fogyasztása, beleértve a szénsavas vagy szénsavmentes ásványvizet is.
• Kicsivel étkezés előtt ajánlatos egy pohár Lúgos vizet meginni, de étkezés után 20-30 percig
ne igyunk lúgos Lúgos vizet, hogy a gyomorsavak akadálytalanul bontsák le a bevitt ételt.
• Gyógyszer bevételéhez szintén nem javasolt a Lúgos víz, mivel a gyógyszer a gyártó által
kalkuláltnál gyorsabban és jobban szívódna fel.
• Vitaminok, étrend kiegészítők viszont kifejezetten Lúgos vízzel fogyasztandók, mivel jelentősen felgyorsul, és teljesebbé válik azok felszívódása.

Összefoglalás
A Lúgos víz fogyasztása alkalmas az egészségünk, és a karcsú vonalaink, egészséges testsúlyunk megtartására, szigorú diéta nélkül is. A nagyon magas ORP értékű (antioxidáns képesség), lúgosságú, és mikroklaszteres szerkezetű víz miatt, ez a berendezés különös módon ajánlott a krónikus betegségekben szenvedőknek, illetve azoknak, akik nagyon súlyos egészségügyi problémákkal küszködnek. Állapotuk gyorsan és jelentősen javulhat! A gép megvásárlásával le lehet mondani sokféle egyéb háztartási kemikália használatáról, mint a vízkőoldó, fertőtlenítő és mosogató szerek.

Amit a szakemberek mondanak:

Dr, Theodore Baroody a -  „Lúgosíts vagy meghalsz” szerzője
 „Több mint 5000 gallon lúgos vizet használtam majdnem minden elképzelhető egészségügyi szituációban. Úgy érzem hogy az újrastruktúrált lúgos víz mindenkinek jót tesz.”

Felicia Drury Climent - „A sav bázis egyensúly étrend” szerzője
Adjunktus Professzor, City College, New York
„Évekig tartó folyamatos klinikai kísérletek során, amelyeket én vezettem, - több száz alannyal, akik elektromosan átstrukturált lúgos vizet ittak- az a véleményem, hogy ez a lenyűgöző technológia megváltoztatja azt a módot, ahogyan a közönség és az egészségszolgáltatók megközelítik az egészségüket az elkövetkező években. Azt ajánlom, igyanak lúgos vizet, amikor csak lehetséges”

Dr. Susak Lark -  „A siker kémiája” szerzője
„Napi 4-6 pohár lúgos víz fogyasztása segít semlegesíteni a túl savasodást és idővel segít helyreállítani a raktározó képességet. A lúgos vizet akkor kellene használni amikor a túlsavasodásra jellemző állapotok előjönnek: hűlés, influenza, hörghurut. Ahogy a C és e vitamin valamint Beta Carotin , úgy a lúgos víz is antioxidánsként viselkedik a szabad elektron többletének köszönhetően. Ez segítheti a szervezetet a szívbetegségek, immunitászavarok, roham és egyéb betegségek kialakulásának megelőzésében.”

Dr. Sherry Rogers 
“A lúgos víz megszabadítja a szervezetet a savas hulladékoktól… Miután gondosan felmértük a tanácsaim eredményeit, amelyeket több száz egyénnek adtam, meggyőződésem, hogy a méreg, savas hulladékok formájában a degeneratív betegségek elsődleges okozója.”

Dr. Ingrified Hobert, MD 
“Nincs szükség költséges gyógyszerekre és azok mellékhatásaira, hogy visszanyerje egészségét… A lúgos víznek alapos, hosszú távú hatása van, mert lúgosítja szervezetét és antioxidánst szolgáltat.”

Dr. Hidemitsu Hayashi – A Víz intézmény igazgatója, Tokyo
“A nem megfelelő étkezés, mint a hús, burgonya, sült ételek, szénsavas italok és cukrok, savas sókat épít be a testbe. Sokszor ezek a lerakódások évekig a testünkben maradhatnak, mert véráramlástól távol vannak tárolva. Ajánlom a ionizált lúgos víz fogyasztását, ami lassan és kíméletesen kimossa ezeket a sókat.”