Belépés

Biorezonancia

Üdvözöllek az oldalamon!


Néhány szó magamról.
Pécsett lakom. Régóta érdeklődöm az ezoterikus dolgok iránt. Huszonévesen vettem észre, hogy spontán kézrátétes érintéssel fájdalmat tudok csillapítani. Ezt továbbfejlesztve a Vietnámi Dang mestertől csakrákra történő energiaközvetítéses gyógymódot tanultam, amit azóta is alkalmazok. Ezután egy kicsit misztikusabb gyógymód elsajátítása következett a pszihotronika, ami magyar fordításban szellemgyógyászatot jelent. Itt a beteg szellemén történik a gyógyítás. Végül de nem utolsósorban 2006-ban REIKI mesteri címet szereztem az ERO tanfolyamain. Ezenkívül radiesztéziával is foglakozom, ami ez egyik legfontosabb dolognak tartok, hiszen hiába következik be a javulás ha fekhelyünk rossz helyen van, káros sugárzásokkal érntkezik testünk akkor visszaesés fog bekövetkezni.
 
Biorezonanciás technológiákkal is foglalkozom, állapotfelméréshez a Quantum Magnetic Resonence készüléket, kezeléshez a Dr.Rife frekvencia generátor szoftvert használom.

Ezeket a kezeléseket alkalmazva szükség szerint gyógynövényekkel kiegészítve igyekszem segíteni a hozzám fordult embereken. Elsődleges szempont számomra: "Nil nocere" vagyis nem ártani! Az említett kezeléseknek semmilyen káros hatása nincsen! Ezen az oldalon az általam is használt alternatív kezelésekrőll talál rövid ismertetőt.
Kuruzsló