Belépés

Biorezonancia

Mecseki energiakör

Egy kedves ismerősöm családi házának udvarában található energiakörről készítettem képeket. A képek több hetes szárazság után, verőfényes napsütésben készültek. A képeken jól kivehető a zöldellő kőr és apró fehér energiagömbök. A fűben látható fehér pontok nem egy jégeső maradványai.

A vízszintes elmosódást nem a kezem bemozdulása okozta.

Természetesen megpróbáltam kimérni a kör energiájának a hatósugarát ,fogtam a rézpálcámat de sajnos nem tudtám olyan messziről elkezdeni a mérést, hogy a pálca ne jelezzen azonnal, ahogy elindulok kör felé. A kör közepébe állva hatalmas eddig még semmihez sem fogható energiaáramlást érzékeltem. Először a lábam kezdett bizseregni majd félperc múlva az egész testem a fejem búbjáig átjárta egy hihetetlenül erős de egyben kellemes, megnyugtató bizsergés.

Gondoltam felmegyek a Google Map-ra hátha látszik valami a műholdról is. És valóban ott van, nagyon halványan kivehető a kör, a ház és a sövény között.

A következő képen bekarikáztam a pontos helyet.

A következő meglepetés akkor ért, amikor mint aki jól végezte dolgát hátradőltem a székemben és csak úgy meredtem a monitorra és észrevettem , hogy az energiakör egy még nagyobb kör középpontjában található. A terület beépítettsége ellenére is jól kivehető a kb.: 80-100 méter átmérőjű kör.

Annyit sikerült megtudnom a hely történetéról, hogy a közelben található kápolna középkorban zarándokhely volt. 
A zarándokút célja egy bizonyos "energia-kút" volt...